Hem och inredning

Visar 1–40 av 123 resultat

Tips på återförsäljare inom
HEM och INREDNING

Bagaren och Kocken logo

Bagaren & Kocken

En webbshop med allting du kan tänka dig behöva till ett kök. Perfekt butik att hitta födelsedagspresent till den som nyligen flyttat in och behöver komplettera sitt kök.

Bemz

Som svensk är chansen stor att du har en Ikea-möbel i ditt hem. De är snygga, billiga och hyfsat slitstarka. Men efter ett tag händer det att man tröttnar på dem. Där kommer Bemz in i bilden. De designar och säljer snygga och lite annorlunda fodral till mängder av olika Ikea-möbler. På så sätt kan du exempelvis få en ”ny” soffa utan att behöva byta ut den. Kul också att kunna ge en ny möbel i födelsedagspresent utan behöva bygga ihop åbäket.

Cervera

Inredningsbutik som är fokuserad på hemmets viktigaste rum – köket. Massor med köksutrustning, husgeråd och porslin från flera kända märken. De har även flera fysiska butiker utspridda över Sveriges mer folktäta områden för den som föredrar att ta och känna på produkterna innan de slår till. Vi har handlat mängder med presenter här över åren. Även mycket till vårt eget hem. 

Hemtex logo

Hemtex

Välkänd heminredningsbutik med fokus på textilier och det mjuka. En perfekt butik att besöka om du exempelvis går i tankarna att ge bort ett snyggt påslakan eller kanske ett par trevliga handdukar i födelsedagspresent.

Home by Sweden

En trevlig återförsäljare av snygga inredningsattiraljer. Varken dyrt eller billigt. Bra utbud med många kända märken som täcker de flesta av hemmets alla rum.

Indiska logo

Indiska

En av få butiker som säljer både inredningsprodukter och kläder. Relativt välkänt märke med all rätt. Snygga och prisvärda produkter som sticker ut och inte finns i andra butiker. Här kan du hitta flera roliga presenter.

Jotex

Heminredningsbutik med textilier i fokus. Stora på framförallt sängkläder och gardiner. Säljer även en del snygga möbler – speciellt sittpuffarna sticker ut. Letar du mjuka paket till hemmet är det tjänstefel att inte besöka Jotex. 

Kitchentime Outlet

Ytterligare en butik med fokus på köket. Kitchentime finns även som vanlig butik, men vi tycker deras outlet är mer intressant. Här kan du hitta riktigt bra deals till köket om du håller ögonen öppna. Ett tips är att ha för vana att kolla deras sida ofta för att inte missa när ett bra erbjudande kommer ut.

Rum21

En bra diverseaffär inom inredning med välkända designmärken. De har det mesta man kan tänka sig inom heminredning inklusive utemöbler om man vill satsa på en lite större födelsedagspresent.

Åhlens

Välkänd butik som troligtvis inte behöver en längre beskrivning. Cirka hälften av sortimentet består av inredningsattiraljer och hälften kläder. De har många fysiska butiker i citynära lägen, vilket underlättare om mottagaren skulle behöva returnera sin present.