Upplevelser

Visar alla 20 resultat

Tips på återförsäljare av
UPPLEVELSER

Boka direkt logo

Bokadirekt

En portal för bokning av mängder av olika aktiviteter och upplevelser. Vår erfarenhet är att Bokadirekt primärt användas för bokningar av olika behandlingar som massage, akupunktur, nagelvård, fotvård osv. Dvs perfekta födelsedagspresenter att överraska din partner med.

Domus Nostrum

Hyr ett hus i Spanien för en vecka eller två. En lite dyrare födelsedagspresent som kanske bäst sparas för att fira något lite alldeles extra t.ex. en 60-års dag. Otroligt stora och fina hus (10-12 personer) som gör sig för större sällskap. Området La Mata i Torrevieja är väldigt trevligt och lugnt. Förutom sol och bad i Medelhavet finns här även massor med golf, cykling och andra aktiviteter i närheten. Vi har bott i det nyrenoverade hus nr 12 och kan varmt rekommendera boendet! 

Golfhäftet

För golfälskare så är det här en toppen-present som ger halva priset på greenfee på över 900 banor i 13 Europeiska länder! Spelar ni mer än tre greenfees med golfhäftet så sparar ni pengar. 

Ica Upplevelser

Ica Upplevelser

Tro det eller ej men Ica säljer Upplevelser. Vad som är en mer förvånande är att de även har ett väldigt bra urval. Smidigt även att man snabbt kan sortera på vad som finns att tillgå i respektive län.

Stubhub logo

Stubhub

Stubhub är en andrahandsmarknad där biljetthållare kan sälja biljetter till event de inte kan eller vill gå på. Eftersom det är en andrahandsmarknad tenderar priserna att vara aningen högre än om du lyckats köpa biljetterna direkt via arrangören. Ett tips är att jämföra priset med originalpriset på Ticketmaster innan du handlar.

Taysta

Precis som namnet anspelar på så (eng. Taste) finns det mesta inom avsmakning och provning hos denna återförsäljaren. En trevlig och väldigt uppskattad upplevelse där man helt enkelt provar olika saker i grupp. Exempel på populära provningar är vin, öl, sprit, cider, choklad, ost m.m.

Ticketmaster

En perfekt födelsedagsgåva till den som gillar live event! Ett roligt sätt att fira en födelsedag då man upplever presenten ihop och skapar trevliga minnen. Ticketmaster har ett utomordentligt urval av events inom Komedi, Konserter, Sport och Teater. Bor du nära någon av Stockholm, Göteborg eller Malmö (Köpenhamn) så kommer du troligtvis hitta något här. Rekommenderas varmt.