Present
Teknik och Elektronik

Finns det något roligare än hårda paket? Ja, hårda paket som innehåller teknikprylar!

De som håller med har hittat precis rätt. På denna sida har vi nämligen sammanställt våra bästa presenttips inom Teknik och Elektronik. Här hittar du smarta, praktiska, billiga, dyra, galna, roliga, avancerade och helt onödiga teknikpresenter till den pryltokiga.

Saknar du något eller har du kanske en superpryl du vill tipsa om? Hör av dig till info@present-till-alla.se så undersöker vi om vi kan lista presenten på vår sida.

Present
Teknik och Elektronik

Visar alla 24 resultat

Tips på återförsäljare inom
HEM och INREDNING

Billig Teknik logo

Billig Teknik

Bra sortiment och priser. Även begagnad elektronik finns att köpa här. En bra sida för den som vill ge bort en tech-pryl i present men som samtidigt är väldig prismedveten.

Kjell & Company logo

Kjell & Company

Förvånansvärt bra sortiment och priser. Enligt egen utsago Nordens största utbud av hemelektronik. Vi har handlat många presenter här genom åren. 

NetOnNet logo

NetOnNet

En av våra favoriter. Bäst priser och snabb orderhantering. De har de mesta inom elektronik. Bor du i en stor eller medelstor svensk stad är chansen stor att du har en fysisk butik nära dig vilket är toppen om du måste få fatt i presenten snabbt. Då kan du enkelt handla produkten i mobilen och välja att hämta varan i närmsta butik direkt efter. Smidigt som katten säger vi.

Teknikproffset

Lite av en diversehandel på nätet dock med fokus på teknikprylar. De har ett brett sortiment med produkter inom flera olika kategorier b.la. Bil, Datorer, Hem & Hushåll, Sport & Fritid, Barn & Leksaker m.m. De har även en fyndhörna de uppdaterar regelbundet vilken rekommenderas att hålla koll på då man kan jag göra riktigt bra klipp här. 

Tretti

En prispressare på nätet med stort utbud. Om du går i tankarna att ge bort en mindre elektronikpryl till hemmet i present måste du kolla in tretti.se. Har du spenderarbyxorna på dig och vill ge bort nånting större så har de det med!