Roliga prylar

Visar alla 26 resultat

Tips på återförsäljare av
ROLIGA PRYLAR

Cool Stuff logo

Cool Stuff

Välrenommerade återförsäljare av mängder med roliga prylar. Förutom 90 dagars öppet köp har de även 2 års garanti på sina produkter. 

D7

D7

D7 säljer framförallt inredningsattiraljer och myspys-prylar till hemmet, oftast för under hundralappen. Här hittar du till exempel doftljus, roliga skyltar, blomkrukor, roliga muggar m.m. 

Hobbex

Har sen en tid tillbaka re-brandat sig och har numer en uttalad nisch mot ”millenials som vill köpa accessoarer som inte är textilt mode”. Från att tidigare haft ett lite bredare sortiment med även b.la. fiske och jakt så är det nu renodlat tech och elektronik. Här hittar du exempelvis drönare, radiostyrda bilar och andra elfordon. Med andra ord perfekta födelsedagspresenter till prylnörden. 

Roliga Prylar logo

Roliga Prylar

Här säljer de som namnet antyder roliga prylar. En välsorterad nätbutik med utvalda presenter sorterade efter intressen, kön, ålder, tillfällen och pris.

Smarta Saker

Tusentals olika produkter i alla prisklasser som passar perfekt att ge bort i födelsedagspresent. Lite mer nischat mot hemmet än coolstuff.se men här finns även prylar för bil, båt och fritid. De har även en sida med presenttips där de ordnar sina produkter efter kategori och tillfälle vilket underlättar för den som inte vet var man ska börja kolla på sidan.

Teknikmagasinet logo

Teknikmagasinet

De flesta har troligtvis hört talas om Teknikmagasinet någon gång. De har tusentals bra produkter att ge be bort i present. Säljer inte bara teknikprylar även om namnet kan lura en.