Travel Kit ansiktsvård 5 x 10 ml

Present till Mors dag - 26 maj

Mors dag är dagen då du kan passa på att uppmärksamma din mamma, dina barns mamma eller någon annan mamma som förtjänar lite extra uppskattning! Tro inte på deras ord om att de inte vill ha något, de vill bara ha rätt sak. Det kan vara en blomma, en upplevelse eller kanske parfym. För här talar vi om att det är tanken som räknas och att det ska märkas att du har tänkt till om vad som passar just din mamma. Det är inte prislappen på presenten som avgör om den blir lyckad. Den perfekta gåvan kommer att användas och den skänker glädje.

När du ska välja present ska du vara noga med att välja något som mottagaren vill ha. Det är alltså inte ett tillfälle för dig att köpa det du själv har längtat efter, även om du vill att mamma ska laga lite extra god mat med hjälp av en ny kokbok. En morsdagspresent ska vara en form av exklusivitet. Det ska vara något som bara är till för mottagaren, något som är lite lyxigt, gulligt eller extra omtänksamt. Som mamma finns det många vaknätter, feberheta pannor, oro och kärlek som här ska uppmärksammas och visas uppskattning för. Allt omplåstrande och ömhet kan belönas lite extra med kanske en Afternoon tea for two, en liten extra belöning för din mamma!

Hur ska du hitta den rätta presenten?

Om du inte vet vad du ska ge bort är det dags att göra lite förarbete. Prata med dem som finns runt omkring, var lite extra uppmärksam och lyssna på vad som sägs. Får du några ledtrådar, ser du något som personen tycker om, vet du vad mamman vill ha? Det absolut mest uppskattade är om du kan hitta på något som inte är alltför uppenbart. Om du kan se vad som skulle skänka glädje är det en gåva i sig och kommer bli väldigt uppskattat.

Så vad gör du om du inte hittar några ledtrådar? Hjärnan är tom på förslag och allt känns fel. Oroa dig inte, vi har hjälpt dig på traven för att kunna hitta en present som är lyckad. Kolla runt och se vad vi ger förslag på. Även om inte något av förslagen är klockrent kan det ge dig idéer till något annat. Även en klassisk morsdagspresent kan vara den perfekta gåvan. Ge den en personlig touch och kom ihåg att det är tanken och kärleken bakom som räknas. Vi kan garantera att du säkert kommer få inspiration från de förslag vi har listat.

Den personliga tanken

Ska du ge bort en resa, en upplevelse eller göra någon en tjänst? Knyt en annan gåva till din present. Något som kanske passar på resan eller som ger en ledtråd till vad du ger bort. Vi har presenter för alla personer, tillfällen och i olika prisklasser. Ditt största problem blir att välja mellan alla bra förslag som du får och saker som du kommer hitta. Du behöver inte springa omkring i affärer efter jobbet utan kan enkelt skrolla här på vår sida och göra presentshoppingen till lite av en mysig stund. Ta en kopp kaffe eller något annat som du gillar, och shoppa i lugn och ro.

10 presenttips för mors dag

Med en enkel tulpan - Buketten Omtanke

Vi går direkt på morsdagsklassikern – en blomma! Den ska inte underskattas för de flesta gillar blommor, det gäller bara att hitta rätt sorts blomma. En bukett passar till de flesta mammor. Färska blommor är något som man sällan unnar sig och det känns lite extra lyxigt. Det fungerar även för den som inte har gröna fingrar och som har fönsterbrädor fulla av torra och gamla blommor. Vill du ge det lilla extra kan du ta reda på vad mamma har för favoritblomma eller favoritfärg.

Buketten Omtanken finns i tre olika storlekar att välja mellan. Den innehåller nejlikor, rosor, alstroemeria och grönt, och kan levereras fram till dörren, vilket gör den till en perfekt gåva för dig som bor långt borta. Du slipper också köa i blomsteraffären på mors dag och välja bland det utplockade utbudet. Bor du inte långt bort kan du givetvis skicka blommor men åk gärna förbi på mors dag och ta en fika ihop. Det blir dubbel omtanke och kommer säkert bli uppskattat!

Smeg Espressomaskin 50-tals stil pastellgrön för den trendiga

Gillar din mamma kanske espresso och är intresserad av inredning och 50-tals stil? Gillar hon dessutom pastellgrönt är en espressomaskin från Smeg i retrostil den perfekta presenten. Även om det är en present som många kan använda, blir den garanterat uppskattad inför nästa kaffestund. Den är som ett Kinder-ägg med flera överraskningar i ett! Den serverar något gott, den är snygg och den varar länge. En espressomaskin är det där lilla extra som mamma kanske inte köper själv.

Espressomaskinen kommer även fungera som prydnad och inredningsdetalj. En fröjd för ögat och en prydnad för varje kök. Att det dessutom blir god espresso blir nästan ett extra plus, trots att det är huvudfunktionen. Det är dessutom en present att spinna vidare på inför framtida högtidsdagar. Nästa gång kan du köpa snygga koppar, gott exklusivt espressokaffe eller läckra praliner som passar till espresson. Möjligheterna är oändliga och något som du kan spinna på länge. Att du dessutom också får dricka god espresso – det kan vi tala tyst om!

Uppblåsbart fotbad för sköna stunder

Säg den mamma som inte har haft ont i fötterna efter en hel dags jäkt och spring. Som kanske har suckat över ömmande fötter och längtat efter att stoppa dem i ett fotbad. Men oftast stannar det vid en tanke, en önskan och ganska sällan finns fotbadet i närheten när det väl behövs. Ett fotbad tar plats och det kan kännas som om det är en onödig lyx när skåpen och garderoberna redan är fulla.

Med ett uppblåsbart fotbad finns det inte längre några hinder. Det tar minimalt med plats när det inte används och bäst av allt – det är lätt att ta med! För när tiden saknas kan det vara svårt att sätta ner fötterna i ett bad, om ens för en kort stund. Men på semester eller en hotellweekend finns det mer tid för lyx – men vem packar ett fotbad i resväskan? Nu finns alla möjligheter att göra det och fötterna kommer må bättre än någonsin!

Travel kit ansiktsvård när lite omvårdnad känns bra

När vi ändå tipsar om presenter som går att ta med på resan, så ska vi tipsa om Travel kit ansiktsvård. Ett lyxigt set till mamman som är på resande fot. Eller kanske till mamman som går och tränar eller simmar och vill ha lyxiga artiklar med sig in i duschen. Ett kit innehåller: Rengöringskräm kamomill bergamott 10 ml, Ansiktsvatten kamomill bergamott 10 ml, Broccoli Seed Serum 10 ml, Ansiktskräm morot bergamott 10 ml samt Lermask 10 ml.

Du behöver inte stirra dig blind på att det är ett resekit. Det fungerar även som ett bra tillfälle att testa fina produkter. Och återigen har du möjlighet att säkra nästa present om någon av flaskorna eller tuberna blir populär. Skönhetsprodukter tar alltid slut och behöver fyllas på. Det kan också vara en bra present att slå in om det är så att du ska ge bort en spa-upplevelse eller en härlig weekend men vill kunna ge bort en inslagen present med.

Avkopplande och väldoftande aromamassage för att må bra

Vill du ge bort en upplevelse finns det en underbar, avkopplande och väldoftande aromamassage att ge bort i form av ett presentkort. Kom ihåg att kolla att presentkortet går att utnyttja i någon stad nära där din mamma bor. Massagen är en timme lång och tillsammans med aromaterapeuten får din mamma välja vilken olja hon föredrar. Massagen minskar muskelspänningar i kroppen och ger en lugnare, mjukare och rörligare känsla i kroppen. En skön stund att utnyttja när det till exempel. har varit extra intensivt.

Efter massagen ska din mamma ta det lugnt ett tag och inte ha något viktigt inbokat. Hon kommer vara rufsig, oljig och avslappnad och det är precis som det ska vara! Se till att din mamma får vila efteråt och låta oljorna bearbeta hennes kropp i lugn och ro. En lugn stund med något gott att dricka. Kaffe, en frisk fruktdrink eller ett glas bubbel. Utöka din present till lite personlig omsorg efter behandlingen och upplevelsen blir om möjligt ännu bättre!

Safari uggleunge svart som sällskap

Har din mamma allt? Har du ingen aning om vad du ska hitta på? För djurälskaren rekommenderar vi då den munblåsta uggleungen i glas. En unik munblåst skulptur med fina detaljer som bara måste älskas. Den vackra ugglan kommer från Målerås Sweden och varje uggla är unik. Den kommer pryda vilket hem den än hamnar i och den kommer att stå i blickfånget oavsett var din mamma väljer att ställa den. Hon kommer älska denna söta lilla uggleunge.

Ugglan är ett tyst och fridfullt sällskap. Den hoar inte och väcker mamma utan nöjer sig med att önska henne god morgon med sina vackra ögon. Ugglan symboliserar klokhet, en egenskap som mammor i alla tider har fått vässa. Låt din mamma få veta hur mycket du uppskattar hennes kloka ord – även om du kanske inte gjorde det när orden sades. Tala om vad ugglan innebär och att den är en bekräftelse på hennes hårda jobb och kärlek.

Reflextofs soft rosa för att synas

Vill du ge din mamma något unikt som samtidigt är viktigt och skapar säkerhet? En perfekt present från exempelvis barnen till sin mamma är den eleganta och numera klassiska reflextofsen i rosa som kan pryda mammas jacka, väska eller hänga på barnvagnen. Reflextofsarna har revolutionerat den tidigare så tråkiga reflexmarknaden. Vem kunde någonsin ana att en reflex en vacker dag skulle kunna vara en bra present? Men reflextofsarna är verkligen vackra och så användbara.

Köp en, köp två, köp flera. Det låga priset gör att du har råd med presenter till så många fler! Kanske en tofs till alla mammor i din närhet. För det här är en present som är så gott som omöjlig att avfärda. Få kvinnor kan ha för ”många” tofsar. För om inte mamma vill flytta runt tofsen behövs det en till varje väska, jacka, ja alla ställen som behöver en reflex. Om du är osäker, räkna hur många väskor och jackor som din mamma har!

Belgiska praliner i svart vacker ask för gourmén

Känner du någon som skulle tacka nej till lite choklad? Troligtvis inte! Om din mamma tycker om att unna sig en pralin då och då kommer hon garanterat att uppskatta den lite lyxigare variantens om vi listar här. Just belgisk choklad är verkligen en fantastisk present då belgarna vet hur god, vacker och lyxig choklad ska tillverkas. Det är 16 bitar och de vackra pralinerna förpackas i en elegant svart chokladask med magnetlås.

Även när chokladen är uppäten går det att behålla asken som minne och kanske använda den för att spara mindre saker, minnen eller kvitton. Kanske hänger sig en svag doft kvar av choklad och tråkigare doft kan din mamma ha på sina kvitton! Doften av chokladen är också ett minne och passar bra i en minnesask. Äter din mamma pralinerna njutningsfullt och endast några per tillfälle kommer pralinerna räcka för många härliga och mysiga stunder framöver!

Food Pharmacy kokboken för lite kokkonst

Är din mamma intresserad av kosten och hur maten vi äter påverkar hur vi mår? Då ska du ge henne boken Food Pharmacy kokboken! Ta först en snabb titt i hennes bokhylla och kolla om hon har den. Har du gjort din läxa och lyssnat lite extra den sista tiden vet du kanske redan om hon är intresserad och om hon har den eller inte i sin boksamling. Ett intresse är en bra förutsättning men den kan även väcka ett intresse!

Boken kan bli början till ett annat liv och många ändrade matrutiner. Så om du bor med mamman eller besöker henne ofta ska du vara medveten om att matutbudet kan ändras (i vissa fall drastiskt) och du kanske blir den som får vara förste att provsmaka. Även detta kan vara en present att bygga vidare på för framtida presenttillfällen med fler spännande kokböcker, intressanta kryddor eller attiraljer till köket som gör matlagningen mycket enklare.

Chance Chanel EdT 150 ml för den lyxiga känslan

Sista förslaget är kanske minst i storleken men också störst i doft, rykte och hur länge presenten varar. Chance EdT från Chanel är den stora presenten i det lilla formatet. Chance är en parfym som kommer från det kända, franska modehuset Chanel. Chance är det franska ordet för tur och med denna doft kan du önska din mamma tur i allt hon kommer att företa sig. Chanel benämner parfymen som en tornado som kommer öppna dörren till nya äventyr och horisonter.

Doften är frisk och svävande och kommer göra din mamma redo för nästa äventyr. Så om mamma är redo för allt som kan komma är det här rätt present. Om du köper parfymen till dina barns mamma kommer du själv att få njuta av den vackra doften. Kanske kommer den att omsluta er båda i en tornado så att ni tillsammans kan kliva ut genom dörren till nya äventyr. Med Chanel Chance får ni tur!

Fler presenter till mors dag

Visar 1–40 av 66 resultat