Snygga klockor från BOOM Watches

Snygga och stilrena dam- och herrklockor från BOOM Watches

Klockor. Antingen så gillar man och använder dem eller så gör man det inte. Lite så känns det i alla fall. Men känner man födelsedagsgrisen väl så kan en snygg klocka gå hem som en otroligt uppskattad present. Vi har genom åren både fått och gett bort klockor i födelsedagspresent och därmed sakta men säkert arbetat oss igenom den uppsjö av klockmakare som finns att tillgå på nätet. Smaken är bekant som baken men vår favorit när det kommer till medium-segmentet av klockor är tveklöst BOOM Watches.

Vad vi framför allt gillar med BOOM Watches är priset (du får en supersnygg klocka för endast 995:-), den stilrena och tidlösa designen samt flexibiliteten. Priset och designen behöver ingen förklaring (ni ser ju direkt om ni tycker klockorna är snygga eller ej), vad som vi dock vill trycka på är flexibiliteten. BOOM Watches är nämligen designade så att man snabbt ska kunna byta utseende på klockan. Hur menar vi då? Jo, förutom att enkelt kunna byta remmen (ganska vanligt nuförtiden) så kan man även snabbt byta insatsen, boetten och toppringen. Se här under för ett kort exempel på hur det fungerar:

Ganska smidigt va? Vi tycker det i alla fall. För att få full utväxling på den här funktionen så säljer BOOM Watches presentboxar i olika varianter (startar från 1795:-). Tar vi exempelvis presentboxen Gold & Black (vår favorit) med fyra remmar, tre insatser, två boetter och tre toppringar så får du för priset av tre klockor alltså hela 72 stycken olika klockor (om vår matte inte är helt off -> 4 x 3 x 2 x 3 = 72). Ni börjar förstå varför vi gillar BW. Om man bortser från att det hade varit lite löjligt att få 72 klockor i födelsedagspresent så är chansen avsevärt mycket större att födelsedagsgrisen gillar en av dessa 72 klockor än om du bara köpt en. 

Är det så att den som fyller har en väldigt specifik smak så behöver man inte köpa en hel presentbox för att få den kombinationen man önskar. På BOOM Watches har du även möjlighet att formge en klocka precis efter din egen smak (med de delar och färgkombinationer de säljer såklart).

Övriga plus är att de har både damklockor och herrklockor, snabba leveranser (1-3 dagar) över hela världen och fria returer. De har även två års garanti på klockorna som kan förlängas till tre år om du går in och registrerar din klocka. 

Länk till BOOM Watches har ni precis här under. Förhoppningsvis hittar ni något ni gillar!

Boom Watches Klockor

Dela gärna inlägget

Dela på facebook
Dela på whatsapp
Dela på twitter
Dela på pinterest

Upptäck fler inlägg från oss