Ge bort en prenumeration på viner

Presenttips: Ge bort en prenumeration på goda viner!

*Observera att detta inlägget endast riktar sig till de personer som är över 25 år gamla!*

Till alldeles nyligen trodde undertecknad att det enda lagliga sättet att få tag på alkohol i Sverige var att handla på Systembolaget eller på en krog med utskänkningstillstånd. Så är tydligen inte fallet! Ändå sedan 2007 har det faktiskt varit lagligt att handla alkohol på nätet i Sverige. Trots detta är det fortfarande inte speciellt populärt. Tydligen för att det är få som känner till att det är möjligt. En del av de som känner till att det är möjligt har kanske också avskrivit det som krångligt eller jobbigt. Så var också fallet i början med olika steg där konsumenten först fick handla produkten, sedan fick köpa till frakt från en separat tredje-part och slutligen betala alkohol-skatten själv. Så är det inte alls längre. Nuförtiden är branschen snarare en förebild inom flexibilitet med väldigt smidiga tjänster.

En av våra favoriter just på grund av flexibiliteten är Vinoteket. Istället för att stå i kö och trängas på Systemet så kan du prenumerera på Vinotekets vinbox vilket innebär att du varje månad får fyra nya flaskor vin hem till dörren. Vinerna handplockas av Vinotekets experter så det enda du behöver göra är egentligen att välja färg på vinet, prisklass samt när du vill att leveransen ska dyka upp. I god tid före varje leverans så får du ett mail där du kan välja att ändra eller hoppa över din leverans. Otroligt smidigt. 

Vad som gör vinboxen till vår favorit är att den inte har någon bindningstid. Middag nästa vecka men du vet inte vilka viner du ska välja? Inga problem. Beställ en vinbox bara. Ni gillar att testa nya viner men orkar inte sätta er in i urvalsprocessen? Inga problem. Beställ en vinbox. 

Flexibiliteten gör också att vinboxen passar perfekt som en födelsedagspresent. Antingen kan du beställa en vinbox direkt hem till födelsedagsgrisen eller så kan du beställa ett presentkort som du sen ger bort. Valet är ditt. 

Länk till Vinotekets vinbox har du precis här under. Hoppas den skänker många trevliga stunder.

Vinotekets vinbox

Bonus:

Är du en vinkännare som letar efter lite större utbud? Kolla då in Xwine! De har ett stort utbud av fina Europeiska viner som inte ens finns på systemet. Länk har du precis här under:

Xwine.se

Dela gärna inlägget

Dela på facebook
Dela på whatsapp
Dela på twitter
Dela på pinterest

Upptäck fler inlägg från oss