Överraska på födelsedagen med ett live event

Överraska på Födelsedagen med ett Live-Event!

När var senast födelsedagsbarnet var på konsert? Stand-up show? Sport-event? Om det var ett tag sen så kan det här vara ett värdefullt inlägg. Dagens presenttips är nämligen att överraska på födelsedagen med en present som både du och grisen (och kanske till och med flera) kan ta del av – ett live-event! Vi har som vanligt plockat ut våra favoriter när det kommer till upplevelse- och eventförsäljning (baserat framförallt på utbud men även pris när det är en faktor).

1. – Ticketmaster

Överlägset bäst utbud baserat på antal events, typer av event och geografi. I princip en one-stop-shop när det kommer till mainstream live-event (dvs konsert, teater, stand-up och sport). Det går ibland att hitta bättre priser via andra sidor, men oftast är skillnaden så liten att det är lättare att bara hålla sig till Ticketmaster. Finns inte event här så är det inställt…

 2. – Ica Upplevelser

Ica är kanske inte det första man tänker på när man ska överraska någon med en rolig upplevelse, men de är faktiskt den återförsäljare med bäst utbud (tro det eller ej). Deras sida är ganska ful, men väldigt behändig. Du kan sortera i deras utbud efter geografi och prisnivå för att snabbt få en blick över vad som finns att tillgå. De har även sorterat sina upplevelser efter kategori vilket även det underlättar. Vet du inte vad du ska välja så kan du köpa ett presentkort så får födelsedagsgrisen själv välja det roligaste. Supersmidigt.

 3. – Stubhub

Var eventet ni ville gå på utsålt på Ticketmaster? Ge inte upp än! Ni kan kanske få tag på biljetter ändå. Stubhub är en andrahandsmarknad där biljetthållare kan sälja biljetter till event de inte kan eller vill gå på. Eftersom det är en andrahandsmarknad tenderar priserna att vara aningen högre än om du lyckats köpa biljetterna direkt via arrangören. Ett tips är att jämföra priset med originalpriset på Ticketmaster innan du handlar.

 

Förhoppningsvis hittar ni något roligt event/upplevelse hos någon av ovanstående försäljare. Ha så kul!


BONUS: Letar du efter något lite mer low key? Då kanske en massage eller annan behandling passar bra som present. I så fall rekommenderar vi portalen Bokadirekt där du kan hitta mängder av olika behandlingar nära ditt område. In och kika!

Länk till Bokadirekt: Bokadirekt

Dela gärna vårt inlägg

Dela på facebook
Dela på whatsapp
Dela på twitter
Dela på pinterest

Upptäck fler inlägg från oss