Nutril-Bullet Mixer

Nutri-Bullet är en otroligt smidig och användbar mixer som även alternerar som matberedare och blender. Den är enkel att använda och rengöra plus att det är lätt att ta med sig behållaren. Istället för att fungera som en vanlig mixer med vad som känns som tusentals olika delar att hålla koll på, så sitter klingan som mixar innehållet i locket. Det låter kanske inte som en big-deal, men just den funktionen gör den otroligt mycket lättare att använda och rengöra då du endast använder två delar – behållaren och locket.

Efter att du är färdig med mixande så är det bara att skölja av klingan som sitter i locket och (om du vill) börja konsumera innehållet rakt från behållaren som också fungerar som ett glas. Behållaren kommer också i olika storlekar ifall man vill göra en liten eller stor sats. Vill man inte ta med behållaren med det stora locket med klingan i så kan man byta ut det mot ett lite tunnare lock som är perfekt när man ska iväg ut någonstans. Då passar även handtaget bra att ta med sig. Allt detta ingår om du köper Nutri-Bullet-paketet med 8 delar i (länk finns nedanför).

 

En banan-och-jördnötssmör-smoothie snabbt mixad med Nutri-Bullet

På totalen är Nutri-Bullet väldigt bra och prisvärd födelsedagspresent som snart alla i vår släkt har varsin av. Många fick den som sagt i födelsedagspresent eller julklapp och blev väldigt glada. De som inte fick en, köpte sig en egen för de tyckte den var så bra ;).

Är du intresserad av att ge bort en Nutri-Bullet i present eller kanske köpa en till dig själv så finns den bland annat att köpa hos Bagaren och Kocken och på Tretti.se. Direktlänk hos båda försäljarna har du precis här under. Happy mixing 😉

Observera att den Nutri-Bullet vi testat är den som heter 600W och kommer med 8 olika delar. Det finns även lite dyrare varianter som säkert är toppen också, men dessa har vi dock inte testat.

 

Återförsäljare av Nutri-Bullet

Klicka här för att besöka återförsäljaren och läsa mer om Nutri-Bullet

Klicka här för att besöka återförsäljaren och läsa mer om Nutri-Bullet

Dela gärna inlägget

Dela på facebook
Dela på whatsapp
Dela på twitter
Dela på pinterest

Upptäck fler inlägg från oss