Köpa present till fritidsintressen

Guide: Här handlar du presenter för Fritid och Spel!

Fritid och Spel. En otroligt bred genre egentligen om man tänker att det innefattar allt från tv-spel till fiske. Folk gör ju allt möjligt på fritiden. Vi hade egentligen kunnat lista vad som helst här. Vi har dock försökt begränsa oss till fritidsintressen och sporter som är hyfsat populära. Här nedanför har vi samlat länkar till våra favoritåterförsäljare inom Fritid och Spel. Håll till godo.

SKIDOR:

 • Blacksnow.se – Den första sidan (och förmodligen sista) du behöver besöka om du ska handla födelsedagspresent till en snowboard- eller skidnödig person. De säljer allt vederbörande behöver för att ta sig ner från berget snabbt och i stil.

KLÄTTRING:

 • Climbing247 – Butiken med allt för den som älskar att klättra. Letar du efter något klätterrelaterat att ge bort i present så är det här du ska börja!

CYKLING:

 • CykelKraft – En återförsäljare med ett otroligt brett sortiment med det mesta som berör fordon på två hjul. Vi pratar cyklar, elcyklar men också saker till mopeder. Det enda på två hjul de inte har i sortimentet är motorcyklar. Förutom själva cyklarna så säljer de förstås också reservdelar, kläder och andra tillbehör.

GOLF:

 • Golfhäftet.se – En supersmart present att ge bort till den som älskar golf. Golfhäftet get innehavaren halva priset på green fee på mängder av banor inom hela Europa. Gå in på sidan för detaljer på vilka banor som deltar i programmet.

GYM OCH FITNESS:

 • Gymgrossisten.se – Handla presenter till en som älskar gym och fitness? Hos Gymgrossisten hittar du kosttillskott, utrustning, träningskläder och allt annat födelsedagsgrisen kan behöva till träningen.

HÄSTSPORT:

 • Horze.se – Här hittar du presenter till alla hästentusiaster. Allt från hjälmar till ridbyxor, stövlar, handskar och så vidare

FRILUFTSLIV OCH NATURAKTIVITETER:

 • OutdoorExperten – Den bästa butiken att handla presenter till den som älskar friluftsliv och vandring. De har prylar för mängder av aktiviteter i naturen, bland annat klättring, camping, MTB, paddling osv.

TV OCH DATORSPEL:

 • Spelbutiken.se – Perfekt om du ska handla present till den speltokiga (digitala spel). De har väldigt bra utbud och vassa priser. Här säljer de även själva konsolerna och alla andra tillbehör som kan tänkas behövas.

SÄLLSKAPSSPEL:

 • Spelexperten.com – Den i våra ögon absolut bästa återförsäljaren när det kommer till analoga spel (tänk Trivial Pursuit, Fia med Knuff, osv). Förutom så kallade ’Board Games’ så säljer de även utomhusspel t.ex. brännbolls-kit, kubb, badminton, m.m. Här kan du med andra ord hitta utgångspunkten för många roliga timmar. Och man kan ju aldrig ha för många sällskapsspel, vilket också är varför vi handlat födelsedagspresenter här flera gånger.

TRÄNINGSKLÄDER OCH UTRUSTNING:

 • Sportamore – Här handlar du konventionella träningskläder samt skor och utrustning till populära idrotter som fotboll, tennis, ishockey med mera.
 • Sportgymbutiken – Även här handlar du kläder och utrustning till den träningstokiga. Mer nischat mot gym och kampsport.

Förhoppningsvis kan denna guiden spara dig tid i din jakt på en vettig födelsedagspresent =)

Saknar du någon butik eller fritidssyssla? Skriv till oss på info@födelsedagspresenter.se så lägger vi till den.

Dela gärna inlägget

Dela på facebook
Dela på whatsapp
Dela på twitter
Dela på pinterest

Upptäck fler inlägg från oss