Köpa billig födelsedagspresent

11 återförsäljare av billiga födelsedagspresenter!

Sett över hela livet varierar ens ekonomiska förutsättningar oftast ganska stort. Det är inget konstigt med det. En ung student har det oftast skralare än en arbetande medelålders person. Likaså har en ensamstående pensionär det oftast tuffare ekonomiskt än ett hushåll med två. Gemensamt för alla dessa individer är dock att de fortfarande vill skämma bort sina nära och kära på deras födelsedag. 

För att få till en lyckad present räcker det ofta att man bara har tagit sig tiden och handlat något samt att det är inslaget. Priset på presenten är av mindre vikt. Därför har vi satt ihop en kort guide över var du handlar billigast födelsedagspresenter. Guiden riktar sig till alla de som befinner sig i en fas i livet där det är lite mindre klirr i kassan, men som ändå vill överraska sin familj och vänner på födelsedagen. 

Nedan har vi listat vad vi funnit är den billigaste återförsäljaren inom varje kategori. Fokus har legat på pris även om vi i vissa fall valt bort den absolut billigast på grund av för dåligt utbud. Håll till godo:

Böcker: Bokbörsen 

Blandat: Megabillig.se & Megafynd.se

Hem och inredning: VidaXL.se

Hemelektronik: NetonNet

Hudvård och parfym: NordicFeel

Kläder: Club XPRS – utgått. Tyvärr så billigt att de gick i konkurs.

Kök: KitchenTime Outlet

Leksaker: Lekmer.se

Smycken: Ur&Penn

Sport: SportaMore Outlet

Förhoppningsvis hjälper er ovanstående återförsäljare att hitta en födelsedagspresent som passar både födelsedagsgrisen och plånboken!

Saknar ni någon kategori eller har tips på en billig återförsäljare ni tycker borde vara med? Tveka inte att höra av er till info@födelsedagspresenter.se

Dela gärna inlägget

Dela på facebook
Dela på whatsapp
Dela på twitter
Dela på pinterest

Upptäck fler inlägg från oss