Klassisk födelsedagspresent

Visar alla 24 resultat

Tips på återförsäljare av
KLASSISKA FÖDELSEDAGSPRESENTER

Bokus logo

Bokus

En klassisk födelsedagspresent från en klassisk bokhandel fast på nätet. De har ett stort sortiment, konkurrenskraftiga priser och snabba leveranser. När vi handlar böcker på nätet handlar vi alltid via Bokus. De säljer även e-böcker och ljudböcker för de som föredrar att avnjuta sina böcker i digital form. Har du lite beslutsångest eller kanske inte vet exakt vad födelsedagsbarnet gillar för genren så behöver du inte oroa dig – Bokus säljer även presentkort just för sådana tillfällen. 

Bokbörsen

Även här säljs det böcker. Skillnaden mot exempelvis Bokus är att på Bokbörsen är alla böckerna som säljs begagnade. Det gör att utbudet är väldigt annorlunda samt att priset oftast är lägre.

Flowerhouse

En annan klassisk födelsedagspresent fast levererad på ett smartare sätt. Flowerhouse.se ger dig möjlighet att handla den perfekta blombuketten utan att lämna din stol. De har ett stort utbud och levererar över hela Sverige. Det är även smidigt att du kan välja om de ska leverera buketten som en färdig gåva med kort och allt direkt hem till födelsedagsgrisen eller om du vill få det hem till dig själv först för att sedan ta med buketten till kalaset. Vi rekommenderar alternativ nummer två, men du gör såklart som du själv vill. 

Gift2Day

Överraska födelsedagsgrisen med en trevlig chokladbox! Eller en blombukett? Eller kanske både och? Gift2Day säljer färdigkomponerade små gift baskets perfekta för att ge bort på födelsedagen.

Interflora

Samma princip som Flowerhouse men med lite annat utbud. Se vilken du gillar bäst.