Billig green fee med Golfhäftet
PGA Sweden National är en av många banor som medverkar i Golfhäftet

Presenttips: Billigare green fee på Europas bästa golfbanor

Veckans presenttips riktar sig oavkortat till den som handlar present till den golftokiga. Säkra gåvor till den golftokige brukar vara peggar, golfbollar, greenlagare och andra förbrukningsvaror eller saker som lätt kommer bort. Handlar man till en familjemedlem kanske man slår på lite större med ett klädesplagg eller till och med en ny golfklubba. Alla dessa är onekligen bra presenter till den golftokiga. Veckans presenttips fokuserar dock på vad man tillslut ska ha alla prylarna till –  att spela. 

Vårt presenttips till den golftokiga är Golfhäftet. För dig som inte känner till Golfhäftet så fungerar det som en slags rabattklubb man köper in sig i för 495 kronor. Medlemsavgiften betalas per år (utan bindningstid) och ger sedan halva priset på greenfee för alla banor Golfhäftet samarbetar med (utan övre gräns för hur många rundor du får spela). I skrivande stund samarbetar Golfhäftet med över 900(!) golfbanor utspridda över Europa. Här hittar du alla medverkande golfbanor: Golfhäftet – Medverkande banor 

Visst känns det som en given present till den golftokiga? Med priset på 495 kronor så sparar den golftokige snart pengar. Beroende på golfbana så ligger breakeven för golfhäfte-investeringen på bara två rundor. Även den mest hemmakära golfspelaren brukar spela minst två greenfee-rundor per säsong och hade alltså sparat pengar om hen kört en tredje eller fler. 

Gillar den golftokiga dessutom att spela utomlands så är golfhäftet nästan ett måste (se bara till att banorna finns i listan på medverkande banor). Är det någonstans man kan bränna pengar så är det på en vecka med greenfee golf ute i Europa.

Dela gärna inlägget

Dela på facebook
Dela på whatsapp
Dela på twitter
Dela på pinterest

Upptäck fler inlägg från oss