Annorlunda present

Visar alla 29 resultat

Tips på återförsäljare av
ANNORLUNDA PRESENT

Avanza

Avanza

Sätt upp ett månadssparande som en gåva. Många ger bort pengar som födelsedagspresent i brist på inspiration och ork. Istället för att ge bort en liten summa pengar varje födelsedag så kan du istället lägga in motsvarande summa i ett fond- eller indexsparande hos Avanza och se pengarna växa. Visst, mottagaren av gåvan kommer kanske muttra lite på kort sikt, men när väl pengarna har växt till sig över tid kommer de tacka dig! Länk till Avanza.

Nordnet

Nordnet

En annan jättebra plattform för att sätta upp ett månadssparande. Likvärdig Avanza både i courtage och kvalitet. Största skillnaden är egentligen utseendet. Välj den du gillar bäst helt enkelt.

Storytel

Storytel

Ge bort en prenumeration till Storytel i födelsedagspresent. För den som inte hört talas om Storytel så är det en utomordentlig ljudbokstjänst där du kan streama eller ladda ner 10 000-tals olika titlar inom 18 (för närvarande) olika kategorier. De säljer presentkort på sina sida för 1, 3, 6 och 12 månaders prenumeration vilket gör det till en väldigt smidig present. Välj bara hur lång prenumeration du vill ge bort och sen kan mottagaren enkelt förlänga när tiden är slut om hen gillade tjänsten. Vi tror garanterat det! Länk till Storytel.

Vinoteket

Ge bort en prenumeration på vin i födelsedagspresent. En lite udda gåva som brukar vara väl uppskattad. Det fungerar så att en av Vinotekets vinkännare väljer ut fyra unika viner varje månad och sätter ihop dessa i en vinbox. Sedan skickas vinboxen direkt hem till mottagarens dörr så att födelsedagsgrisen får testa nya viner varje månad. Man kan själv välja hur länge man vill prenumerera, vilken typ av vin man vill ha (rött, vitt eller både och) samt vilken prisklass på vinerna det ska vara. Jätteenkelt och jättesmart verkligen! Länk till Vinoteket.

Werlabs

Werlabs Hälsokontroll

Även denna är en lite oortodox gåva men nog så viktig. En stor del av våra hälsoproblem kan avvärjas om vi hittar dem tidigt nog. Werlabs hälsokontroller ämnar att göra just det och kan varmt rekommenderas. Alla i vår släkt kontrollerar sig en gång om året. Även de som knappt är 30. 

Xwine

Xwine

Söker du en födelsedagspresent till en vinkännare? Då borde du definitivt kolla in Xwine. Precis som på Vinoteket handlar du här alla viner direkt på nätet med leverans hem dörren. Det som skiljer Xwine från konkurrenterna är utbudet. Här hittar du mängder med toppklassiga Europeiska viner som inte finns på Systembolaget. På deras sida kan du enkelt sortera efter vilket typ av vin du är ute efter, land, område, producent, vilken mat det passar till m.m. En väldigt bra tjänst helt enkelt. Länk till Xwine.